Ismerjük meg a húzódzkodó állvány változatokat!

Húzódzkodó állvány

Nagyon nem mindegy, hogy amikor tornázunk, akkor milyen gyakorlatokat választunk. Nem mindig csak súlyokkal tudunk dolgozni, mert kihasználhatjuk erre a célra a testünket is. Ez esetben teljesen másféle módon kapják meg az izmaink a terheléseket. A húzódzkodó állvány keppességeinek a kiaknázása nem mindig egyszerű.

Gyakori, hogy eleinte csak alig tudunk elvégezni néhány gyakorlatot, de a helyzet idővel megváltozik, ahogy a szervezetünk hozzászokik a terheléshez. Jóformán az egész testünket át tudjuk mozgatni a húzódzkodó állvány jóvoltából, egyedül csak a lábaink maradnak ki bizonyos szinten az edzésből. Maga a szerkezet egyszerűen felállítható az otthonunkban is.

Bent a szobában is helyet kaphat, így még a rossz időjárás sem állhat az utunkba, amikor tornázni szeretnénk. A húzódzkodó állvány rendszeres használata mellett, az erőnlétünk igen hamar fejlődésnek indul és a kinézetünk is alaposan megváltozhat, ahogy a gömbölyű formák lassan a szögletes tartományba alakulnak át, kiemelve ezzel izmaink növekedésének a fokát.

Print Friendly, PDF & Email