Ultra last minute utak Törökországba – 3 lehetőség, amiről nem érdemes lemaradnod!

Euro Travel

Törökország a turisták egyik legkedveltebb úti célja, ahol kulturált körülmények között tölthetik el az éves szabadságukat, pihenhetnek, feltöltődhetnek. Az ultra last minute utak olyan sanszot biztosítanak, hogy kedvező anyagi feltételekkel utazhassunk erre a varázslatos tájra. Nem véletlen emelte ki az Euro Travel ezt az ultra last minute utazási lehetőséget.

Például Alanya rengeteg látnivalót tartogat az odautazóknak, és az említett anyagi körülmények között látogatható meg. Legnépszerűbb strandja, a Kleopátra strand a tengerpart kristálytiszta vizéről és finom homokjáról híres. Itt lehetőség van önfeledt lubickolásra, fürdőzésre, napozásra egyaránt.

Aki Alanyát választja, az valószínűleg a nyaralása minden napján el fog látogatni erre a pompás strandra. Aki kedveli a pikniket, a fürdőzést, a természetben történő lazítást, az felkeresheti a belvárostól körülbelül 15 km-re található Dim-völgyet. A Damlatas cseppkőbarlang jó választás egyrészt a látvány, másrészt a gyógyító levegője miatt, ami asztmára kiváló.

Belek igazi üdülőparadicsom

Kitűnő választás ez az üdülőhely mindenkinek, aki szereti a luxust és a kényelmet. Beleken kizárólag 5 csillagos luxusszállodákat találunk, amik minden komfortot biztosítanak a vendégeiknek. Nagyon jó döntés ez azoknak, akik távol akarnak nyaralni a város zajától, és igazi kényeztetésre vágynak.

A szállodák teljes körű ellátást biztosítanak, minden szolgáltatás első osztályú. Belek ideális környezet pároknak, családoknak egyaránt. Az üdülőparadicsomból a környék legtöbb látnivalója kifejezetten könnyen megközelíthető. Innen egyszerűen meglátogathatjátok Perge városát, az Aszpendoszban található híres amfiteátrumot.

Felkereshetitek az antik Side városát is, valamint meglátogathatjátok és gyönyörködhettek a csodálatos manavgati vízesésben. Belekről könnyen eljuthattok olyan szép helyekre, mint Antalya, illetve ókori görög és római kori városokba, mint Olympus vagy Termessos. Tehát ezen a helyen remekül érzitek majd magatokat, ezért érdemes egy beleki nyaralásra befizetnetek.

Népszerű nyaralóhely Kemer

Ennek a tengerpartjai kavicsosak, ezért olyan utazóknak ajánlottak, akik nem feltétlenül homokos tengerpartra vágynak. Viszont számtalan előnye van Kemernek, például a szállodák nagyrészt közvetlenül a parton helyezkednek el. Gyönyörűek a fákkal, gazdag élővilággal körülvett nyaralóhelyek, sőt, még a szállodák is harmóniában vannak a természettel.

Kitűnő választás lehet ez a csodás hely, érdemes megfontolnotok a lehetőséget. Az Euro Travel utazási iroda weboldalán megnézhetitek a képeket, illetve az elérhető szállásokat is. A honlapon működik egy kereső, aminek az alkalmazásával ár, közlekedés, ellátás, szoba tulajdonság, hónapok, napok száma alapján tudtok dönteni valamelyik ajánlat mellett.

Ha mégsem sikerülne egy minden szempontnak megfelelő szállást találnotok, akkor felvehetitek a kapcsolatot az iroda munkatársaival telefonon keresztül vagy akár személyesen is. A szakértők mindenben támogatnak, nemcsak az úti cél és a szállás kiválasztásában, hanem az indulástól egészen a hazaérkezésig.

Címkék: