Kategória Szolgáltatás

Ezen is múlhat egy fodrász sikere Budapesten

fodrász

Azt mindenki tudja, hogy egy fodrász vagy borbély csak akkor szerezhet visszajáró vendégeket, ha a kliensek tökéletesen meg vannak elégedve a munkájával. Utóbbiaknak nem csupán a hajvágáshoz kell profi módon érteniük, hanem a szakállvágáshoz, kialakításhoz is. Egy budapesti fodrásznak több téren is kell tudnia teljesítenie, hogy megfelelhessen az egyre szigorúbb elvárásoknak.

Bizony, az uraknak komoly elvárásaik vannak, a kinézetüket tekintve kizárólag a tökéletes munkát fogadják el. Például az A76 barber shopban csak hölgyek dolgoznak, ami első hallásra nagyon furcsának tűnhet a férfiak szemében. Pedig nem kellene, mert egy nő szeme sokkal jobban látja, hogy milyen frizura és/vagy szakáll állna jól a vendégnek. Amennyiben az tanácstalan ebben a tekintetben, akkor néhány javaslatot is tesz a borbély hölgy.

Először minden esetben megbeszéli a vendéggel, hogy az mit szeretne és mi állna jól neki, csak ezt követően kezdi el a munkát. Az a76.hu weboldalon megtekinthetőek a borbély lányok néhány eddigi munkájának a fényképei is. Ezeket végignézve, ötletet is kaphatnak az urak arra, hogy milyen fazonú frizurát és/vagy szakállt kérjenek, amikor ellátogatnak a borbély shopba.

Olvasd Tovább

Zászló nyomtatás cégeknek, garanciával

zászló nyomtatás

A zászlók standard, egységes kivitelben és teljes mértékben egyénre szabottan is készülhetnek. Ez utóbbi az egy vagy két oldalt díszítő hímzéssel, esetleg a zászló nyomtatás segítségével valósulhat meg. A zászló nyomtatás egy költséghatékony és rendkívül sokoldalú technológia, amelynek előnyeit elsősorban a vállalkozások a saját pozíciójuk megerősítése céljából, illetve a különböző rendezvényekre és sporteseményekre zászlót rendelő rendezvényszervező cégek és szervezetek tudják a legjobban kiaknázni.

Ma már a digitális nyomdatechnikának köszönhetően, szinte bármilyen logó, felirat vagy minta felkerülhet a textilre, így tehát a zászlókra is. Elsősorban a hurkolt poliészter kültéri és beltéri lobogókat szoktuk díszíteni fotóminőségű nyomattal, ami 90%-os színtelítettséggel, tükörképként a másik oldalon is megjelenik, de ez a technológia, igény szerint a selyem szatén beltéri zászlók esetében is alkalmazható.

Olvasd Tovább