Kategória Szolgáltatás

Arculattervezés webáruházaknak – 5 tipp a profiktól!

viltor.hu

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen egy webáruház profilja, hiszen fontos, hogy amikor a látogató belép, akkor olyan felületet lásson, ami tetszik neki és megragadja a figyelmét. Tehát, a webshopok esetében nélkülözhetetlen a megfelelő arculattervezés. Bizonyos esetekben (például a Viltor-nál) a megkeresett cég partnere, vagy akár maga a webáruház szolgáltató vállal arculattervezést is.

A mai webáruházak döntő többsége mögött egy bérelhető rendszer áll, ami valamilyen szinten meghatározza az adott áruház külső kialakítását is. A Viltor rendszerben nagyon sok korszerű és letisztult, a mai kor igényeinek tökéletesen eleget tevő, mobilra optimalizált webáruház arculat közül válogathatnak az ügyfelek.

Olvasd Tovább

Ultra last minute utak Törökországba – 3 lehetőség, amiről nem érdemes lemaradnod!

Euro Travel

Törökország a turisták egyik legkedveltebb úti célja, ahol kulturált körülmények között tölthetik el az éves szabadságukat, pihenhetnek, feltöltődhetnek. Az ultra last minute utak olyan sanszot biztosítanak, hogy kedvező anyagi feltételekkel utazhassunk erre a varázslatos tájra. Nem véletlen emelte ki az Euro Travel ezt az ultra last minute utazási lehetőséget.

Például Alanya rengeteg látnivalót tartogat az odautazóknak, és az említett anyagi körülmények között látogatható meg. Legnépszerűbb strandja, a Kleopátra strand a tengerpart kristálytiszta vizéről és finom homokjáról híres. Itt lehetőség van önfeledt lubickolásra, fürdőzésre, napozásra egyaránt.

Olvasd Tovább