Kategória Szolgáltatás

Autónyitás Budapesten a nap 24 órájában

autónyitás Budapest

Mindenre létezik megoldás, csak tudnunk kell, hogy hol keressük, így például az autónyitás Budapest kerületeiben sem lehetetlen. Sőt, kimondottan kényelmes és gyorsan igénybevehető szolgáltatásról van szó a nap 24 órájában. Elvégre, mint tudjuk, az ördög soha nem alszik. Elég egy óvatlan mozdulat és máris ott ragadhatunk a főváros valamelyik részén egy olyan járművel, amit képtelenek leszünk kinyitni és beindítani. Az autónyitás Budapest területén egy számos előnnyel rendelkező szolgáltatás, hiszen a szerelés a helyszínen, néhány perc alatt elvégezhető.

Olvasd Tovább

Vakondháló telepítése a fűszőnyeg védelme érdekében

vakondháló telepítése

Elege van abból, hogy a kertjét nap, mint nap újabbnál-újabb földtúrások díszítik? Amint azt a gyakorlat mutatja, a vakondháló telepítése a legtöbb esetben optimális eszköz a kert védelmére és a hatékonyság, a biztonság és a könnyű használat aránya tekintetében felülmúlja az ilyen állatok elleni küzdelem szinte minden más módszerét. Ezeknek az akadályoknak a fő előnye az, hogy megfelelő felhasználás esetén sokkal megbízhatóbbak, mint a mechanikus gátlóeszközök.

A vakondháló telepítése kizárólag gátvédő funkciót lát el a helyszínen. Nem ijeszti el a rágcsálókat és nem öli meg azokat, hanem egyszerűen nem engedi nekik, hogy a bekerített területre költözzenek. Kiásva az utat és kívülről a telek határához közeledve, az állat belebotlik az akadályba, de sikertelenül próbálja meg elkerülni azt és ennek eredményeként a kerten kívül marad. Viszont, ha a vakond már a helyszínen van és megpróbál kiásni egy járatot a föld felszíne felé, akkor a vakondháló telepítésének köszönhetően arra kényszerül, hogy másfelé vegye az irányt.

Olvasd Tovább