Kategória Autó

Casco biztosítás kalkulátor 2022-es adatok alapján – Érdemes kipróbálni

Biztoshely casco biztosítás

A gépjármű teljes védelmére szolgál a CASCO biztosítás, ami, bár nem kötelező érvényű, egyre népszerűbb az autótulajdonosok köreiben. A módozat ára is évről-évre kedvezőbb, amihez nagyban hozzájárul a piaci versenyhelyzet és a biztosítási termék jó kárstatisztikai eredménye, de azért célszerű összehasonlítani a különböző biztosítók ajánlatait. Sokaknak segített már a Biztoshely casco biztosítás kalkulátora. Ezt a díjszámító rendszert Ön is használhatja az otthonában is, mielőtt megkötné a biztosítását.

A kalkulátor több biztosító ajánlatát mutatja meg a felhasználónak, aki ennek köszönhetően az anyagilag és paraméterekben legkedvezőbbet tudja kiválasztani. Ezzel a módozattal megóvhatjuk a négykerekű tulajdonunkat lopás, részlopás, totál- és elemi kár kockázatoktól egyaránt. 12 személyre szabott ajánlatból dönthetünk a nekünk leginkább megfelelő mellett, ha alkalmazzuk a biztoshely.hu weboldalon a CASCO biztosítás kalkulátort. Kedvező áron biztosíthatunk kedvenc gépkocsinknak teljes védelmet.

Olvasd Tovább

Megéri a befektetést a gépjármű állapotfelmérés

gépjármű állapotfelmérés

Amióta trendé vált a használtautók vásárlása, jelentős problémát okozott, hogy esetenként rossz vételbe futhattunk bele. Aki nem kellően rutinos a témában, könnyedén átverés áldozatává válhat. Természetesen ez nem mindig szándékos, hiszen gyakran az eladó sincs tisztában a valódi helyzettel. A gépjármű állapotfelmérés keretében gyorsan kiderül, hogy mi lapul a motorháztető alatt.

Olvasd Tovább