Kategória Webáruház

A Pogány teológia felnyitja a szemünket

Pogány teológia

Az őseink szoros kapcsolatban álltak a természettel, félték és tisztelték annak kiismerhetetlennek és végtelenek vélt erőit. Mi a helyzet manapság? Sajnos a tapasztalat azt mutatja, mi, modern gondolkodású emberek eltávolodtunk ezen ősi tudástól, ezáltal saját magunktól is.

A Pogány teológia segítségével azonban visszatérhetünk a gyökereinkhez, ha kellően nyitott elmével állunk neki az olvasásnak. A Pogány teológia című könyv valósággal megszólítja az olvasót, így személyre szabottan azt érezhetjük, a sorok egyenesen nekünk íródtak.

Olvasd Tovább

Úgy gondolja magasak a Hajdu bojler 80l árak?

Hajdu bojler 80l árak

Első hallásra 85 ezer Forint kicsit soknak tűnik, kiváltképpen akkor, ha ki kell adnunk a kezünkből. Tulajdonképpen a Hajdu bojler 80l árak ezen a szinten mozognak. Még így is soknak tűnik kiadni ennyi pénzt, ha egy olyan készülék kerül a lakásba, ami a következő évtizedekben garantálja a meleg víz jelenlétét?

Ha igen, akkor nem árt kissé megnézni, hogy mit takar az említett díjszabás, mert például a villanybojler-csere.hu online felületen feltűntetett Hajdu bojler 80l árak nem csupán magát a készülékek ellenértékét tartalmazzák. Kétség nem fér hozzá, hogy a 85 ezer Forint jelentős hányadát maga a készülék teszi ki. Azonban mellette még ott van az új készülék felszerelésének és bekötésének a díja.

Olvasd Tovább