Kategória Webáruház

A mozgásfejlesztő játék leküzdi a félénkséget

mozgásfejlesztő játék

A csöppségek mindent szeretnek, ami a mozgásra lehetőséget nyújt nekik, ezért születtek meg azok a játékszerek, amelyekkel próbálgathatják az ügyességüket. Számtalan terméket foglal magába a mozgásfejlesztő játék kategória, mindegyik korosztálynak megtalálható benne megfelelő darab.

Például a toycity.hu webáruház termékpalettáján felfedezhető a szuperdeszka, a lépegető mozgásfejlesztő henger, a koala mászó-forgó, egyensúlyozó tölcsér, korongok, hegycsúcsok, kavicslépegető a kicsiknek. De a nagyobbak szintén megtalálják a nekik való játékszereket a mozgásfejlesztő játék felhozatalában.

Olvasd Tovább

Smink szett a legjobb márkák termékeivel

smink szett

Ki mondta, hogy a maszk alatt nem menő a smink? Ha alatta nem is, felette mindenképpen, hiszen a szemünk, homlokunk jól látszik. A smink szett tehát ilyenkor is kötelező eleme egy nő neszeszerének és remélhetőleg nem sokáig kell már az ajkainkat, arcunkat maszk alatt rejtegetni.

Ha pedig sminkről van szó, akkor nem is kérdéses, hogy a minőség előtérbe kerül. Egyrészt azért, mert a silány termékek egyáltalán nem mutatnak jól az ember arcán, másrészt pedig kifejezetten árthatnak a bőrnek, szemeknek.

Olvasd Tovább