Kategória Webáruház

Stílust és egyediséget ad a gomb

gomb

Az otthonunkban található ruhaneműk, ágyneműk használata teljesen természetes mindaddig, amíg egy apró kiegészítő nem mutatja meg a hiányát ezeken. Igen, a gomb szerepe rendkívül fontos, bár maga a kiegészítő sok esetben egészen apró.

Gyakran jelentéktelennek tűnik, de képzelje el, hogy felhúzza például a párna- vagy a paplanhuzatot és nem tudja begombolni, mert hiányzik róla néhány! Egy horgolt, kötött darabra is szükséges rávarrni ilyen kis kiegészítőt, ami emeli az adott ruhadarab szépségét, stílusát.

Olvasd Tovább

Mikor kell a sérvkötő?

sérvkötő

Az emberek nagy része találkozik egy közös problémával, főleg ha az életvitelében rendszeresen szerepel a nehéz tárgyak emelése. Lehet, hogy sérvkötő vagy haskötő nem szerepel a szótárunkban, azonban előbb-utóbb találkozunk vele. A sérv nem más, mint amikor valamelyik belső szervünk kikerül a helyéről.

Általában a bél egy kisebb szakasza szokott lenni, azonban a test különböző pontjain is találkozhatunk tünetekkel. Bár sokszor panaszmentesen vészeljük át és ártalmatlannak tekinthető, azonban mégis akadnak esetek, amikor orvosi beavatkozásra lesz szükségünk. Elsődleges tünete a szokatlan dudor, ami érintésre érzékeny lehet és lefekvéskor nyoma tűnhet.

Olvasd Tovább