parfümökCímkék

Eredeti parfümök és minőségi utánzatok

Eredeti parfümök

Eredeti parfümök

A tökéletes parfüm az, amibe már első találkozáskor beleszeretünk. Amikor csak ízlelgetjük és gondolkodni kell rajta, hogy talán ez jó lesz, akkor az biztosan nem az igazi. Azonban, ha egyből magával ragad és nem tudjuk kiverni a fejünkből, akkor bizony megvan az, amit kerestünk.

Ma már az sem jelent problémát, ha az eredeti parfümök világában találunk rá a megfelelő illatra, hiszen a nívós utánzatokkal a bankszámlánkat sem kell kiüríteni egy üvegcse illatszerért. Példának okáért, az akciosillat.hu webáruházban a világmárkás termékek kiváló minőségű utánzatait is beszerezhetjük, amelyek illatban egyáltalán nem, de árban annál inkább különböznek.

Olvasd Tovább

Vetiver tartalmú férfi parfüm

A vetiver vagy más néven a vetiver zizanoides a perjefélék családjába tartozik. A speciális növény kinézetre olyan, mint egy nagyobb méretű fűcsomó, azonban kiválóan bírja a szárazságot. Elmondható róla, hogy igen igénytelen növény, kedveli a mocsaras, lápos területeket. A legnépszerűbb vetiverfű a Bourbon-vetiver, ami egy vaníliás illatot kölcsönöz a férfi parfüm esetén. A vaníliaillatú fű a Reunion-szigetekről származik. Hazájában megjelölik vele a termőföld határokat.

Olvasd Tovább