Arculattervezés webáruházaknak – 5 tipp a profiktól!

viltor.hu

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen egy webáruház profilja, hiszen fontos, hogy amikor a látogató belép, akkor olyan felületet lásson, ami tetszik neki és megragadja a figyelmét. Tehát, a webshopok esetében nélkülözhetetlen a megfelelő arculattervezés. Bizonyos esetekben (például a Viltor-nál) a megkeresett cég partnere, vagy akár maga a webáruház szolgáltató vállal arculattervezést is.

A mai webáruházak döntő többsége mögött egy bérelhető rendszer áll, ami valamilyen szinten meghatározza az adott áruház külső kialakítását is. A Viltor rendszerben nagyon sok korszerű és letisztult, a mai kor igényeinek tökéletesen eleget tevő, mobilra optimalizált webáruház arculat közül válogathatnak az ügyfelek.

Ugyanakkor a cég lehetőséget biztosít arra is, hogy a leendő online kereskedő teljesen a saját igényeire szabja a webáruházának megjelenését. Ezt lehetővé teszik a Viltor sablonjai. Aki egyedivé és informatívabbá szeretné tenni a webshopját, az remek ötleteket találhat a viltor.hu weboldalon.

Igényes, minőségi reklámképek

Könnyen az elképzelésünknek megfelelően alakíthatjuk a webáruházunkat, például a színek testreszabásával, a saját logó, háttér, illetve képek feltöltésével. Azt figyelembe kell venni, hogy egy szép, átlátható webáruház hozzájárul az értékesítés sikeréhez. Lényeges, hogy szép betűtípusokkal legyenek írva a webshopban az információk, mert a vásárlók legtöbbje számára ez is sokat jelent.

Segítséget kérhetünk mindenben a Viltor profi munkatársaitól, többek között termékfotók készítése terén is. Ezek határozzák meg a vásárlók első pillanatban kialakult benyomását, valamint a kiegészítő képek, bannerek, sliderek. Nem szabad azt hinnünk, hogy a gyatra grafikai megoldásokat majd ellensúlyozza a gazdag termékkínálat.

Meg sem fogják nézni a termékeket a vásárlók, ha már a webáruházba történő belépéskor elriasztja őket egy homályos, semmitmondó vagy rosszul méretre vágott fotó. A szakértők tűéles, igényes reklámképeket készítenek, a webáruház sablonméretéhez és színeihez igazítva azt. Remek reklámot kínálva a vásárlóknak.

Ételrendelés biztosítása webshopból

Manapság a különböző pizzériák, éttermek szolgáltatásai meglehetősen szerteágazóak, jó néhány éve szerepel a listán az ételrendelés is. A Viltor bérelhető webáruház rendszer lehetőséget ajánl az ételkínálat online bemutatására és a rendelések felvételére.

A weboldalán csak az Ön étel- és italkínálata lesz megtalálható, így a gyűjtőoldalakkal ellentétben a vásárlók nem csábulnak el más éttermek ajánlata láttán. Több előnye is van az interneten történő rendelésnek, az egyik az, hogy így csökkennek az időigényes telefonos rendelések, a vendéglátóhely alkalmazottainak idejét nem veszik el.

Az online rendelés másik nagy pozitívuma, hogy nem kell nagy jutalékot fizetnie a gyűjtő ételfutár oldalaknak. A Viltor szolgáltatása fix díjas, havi néhány ezer Forintba kerül. Ezek mellett, a vásárlókat is könnyebben el lehet érni, hiszen internetes megrendelésnél megadják az e-mail címüket. Ez azért jó, mert ha például egy nap csökken a forgalom, kuponkódot küldhet, amivel felpörgetheti az aznapi rendeléseket.

Címkék: