méhpempőCímkék

A méhpempő kiszállítás országosan egy ötletes dolog

A városok fejlettségének köszönhetően, ma már szinte az összes nagyobb településen hozzá lehet jutni bármihez. Előfordulhat azonban, hogy a közelben nincsen olyan üzlet, ahol a keresett terméket árulják.

Ez sok méhészeti termék esetében is megtörténhet, azonban a méz, virágpor és méhpempő kiszállítás országosan rendelkezésünkre áll, tehát lakjunk bárhol, a rendelt terméket házhoz szállítják. A méhpempő kiszállítás országosan egy elég új ötletnek számít, viszont, mivel sokan veszik igénybe ezt a szolgáltatást, így hamar népszerű lett.

Olvasd Tovább

Kiváló anyag a méhpempő

A méhek garatmirigy váladéka a méhpempő, ami a hagyományos és a modernkori gyógyászatban egyaránt ismert. Kiváló készítmény, ami gyulladáscsökkentő és antidepresszáns is. A friss tiszta méhpempő Erdélyből jó választás lehet, hiszen számos ásványi anyagot, vitamint és fehérjét tartalmaz, továbbá 17 aminosav található benne, amelyek közül 8 esszenciális. A méhpempőt gyakran nevezik a hosszú élet titkának is, ugyanis erősíti az immunrendszert, a szív- és érrendszeri problémák esetén bátran alkalmazható, továbbá visszaszorítja az öregedést jellemző szellemi és fizikai leépülést.

Olvasd Tovább