autóCímkék

Eladó vagy vett autómentő – jó befektetés?

A recesszió dacára rengeteg, elsősorban használt autó cserél gazdát napjainkban, de az új autók eladási piacára sem jellemző a pangás. De mi a helyzet a lerobbant autókat a slamasztikából kisegítő mentőangyalokkal, az autómentőkkel? Mennyire jellemző a piacra az eladó autómentők jelenléte?

A jelek arra utalnak, hogy e téren az elmúlt években nem sok változás állt be. Aki autómentőt szeretne akár eladni, akár venni, a megfelelő fórumokon kevés keresgélés után is találni fog legalább egy pár ajánlatot. A keresettebb weboldalakon természetesen jóval nagyobb a kínálat, ezért érdemes próbára tenni a szerencsénket a látogatottabb oldalakon, hamar meg fogjuk számításunkat találni.

Olvasd Tovább

Eladó autómentő, mert nagyszerű ajánlatokkal találkozunk

Ma már mindenki autóval közlekedik, így bármennyire is óvatosak vagyunk és elővigyázatosak nagyon sok esetben szükségünk lehet egy kis külső segítségre. Egy eladó autómentő nagyon sok lehetőséget tartogat és természetesen nem szenvedünk a kiváló autókban hiányt, mert egyre többel találkozunk a piacon. amikor egy hosszabb útra indulunk elengedhetetlen, hogy ismerjünk egy telefonszámot amelyen bármikor segítséget kérhetünk.

Ha egy vállalkozást szeretnénk indítani akkor is kiváló lehetőség egy eladó autómentő, mert sok esetben a minősége meghazudtolja az autó korát. Természetesen nagyszerű ajánlatokkal találkozunk nap mint nap amelyeket nagy kár lenne kihagyni.

Olvasd Tovább