Kategória Egészség

A Centrum Energy és a gingzeng ereje

Centrum Energy

Senki sem él örökké, de azért megpróbálunk minél tovább fiatalok maradni. Nem ígér problémamentes életet a Centrum Energy sem, azonban extra energiával látja el a fogyasztókat. Ha megnézzük az alapanyagokat, akkor olyan érdekességekre bukkanunk, mint a ginzeng vagy éppen a ginkgo fa kivonata. Ez a fa akár 1000 évig is élhet, nem véletlen, hogy sokan szeretnék utánozni ebben.

Olvasd Tovább

Miben különbözik a McKenzie módszer más gyógytorna gyakorlatokhoz képest?

Gyógytornászom gyógytorna rendelő

A mozgás az élet egyik alapvető mozgatórugója. Bár ez a megállapítás nincs összhangban feltétlenül azzal a fizikai törvényszerűséggel, miszerint minden a lehető legkisebb energia befektetésre törekszik élete, működése során. Lássuk be, hogy a fizika és a biológia olykor konkurál egymással. A lényeg ugyanakkor, hogy az emberi test azért annyira komplex, hogy sokoldalúan lehessen kihasználni, de ehhez rendszeresen át kell mozgatni.

Ha ez elmarad, akkor először megjelenik a kötöttség, ami a különféle izmok, inak összehúzódásából ered és lecsökkenti a mozgástartományt, majd pedig ízületi fájdalmak jelentkeznek, éppen a túl kevés használat miatt. Sajnos az évtizedek során megváltozott életvitel miatt, a különféle ülőmunkák sem járultak hozzá nagyban, hogy az egészség javuljon. Ezzel szemben, megtörtént a kidolgozása olyan metódusoknak, amelyek a felmerülő fájdalmakat igyekeznek minél hatásosabban kezelni. A Gyógytornászom gyógytorna rendelő szerint a McKenzie terápia személyre szabott gyakorlatai otthon is könnyen elvégezhetők.

Olvasd Tovább