Kategória Egészség

Hogyan lehetséges a zsírégetés beindítása?

zsírégető edzésterv

Sokan arról panaszkodnak, hogy hiába edzenek, sportolnak mindennap, mégsem tudják leadni a tervezett súlyfelesleget. Ez valószínűleg azért van, mert nem megfelelő erősségű gyakorlatokat végeznek, például a beszélgetéssel egybekötött kényelmes kerekezés nem nevezhető zsírégető edzésnek. Egy jól összeállított zsírégető edzésterv is sokat segíthet. Az edzés intenzitását leginkább pulzusméréssel lehet figyelni, ha képesek vagyunk tartani a maximális értéket, az elvileg jó. Viszont hiába edzünk megfelelő pulzusszámon, ha nem égetünk el több kalóriát, mint amennyit beviszünk.

Éppen ezért került kidolgozásra a szakember által az Intenset program, ami tulajdonképpen egy HIIT edzésforma. A módszer, a nagyobb erősségű mozgás alacsony intenzitású szakaszokkal kombinálva, kiváló eredményt hozhat. Az alacsony intenzitású gyakorlatoktól igazi zsírégető hatás nem várható. Azonban mégis szükség van nyújtás, bemelegítés, némi gimnasztika elvégzésére ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a közepes erősségű feladatok elvégzésére.

Olvasd Tovább

Pattanásos bőr kezelése az iszap erejével

pattanásos bőr kezelése

Mitesszerek és nyitott pórusok tarkítják az arcodat? Ez a szörnyű kombináció megfosztja az arcbőrt a természetes ragyogásától. Nem csupán a tinédzserek azok, akiknek fejtörést okoz a pattanásos bőr kezelése. Egy tanulmány szerint, a 30-as éveikben járó nők 35%-a még mindig szenved a pattanásoktól.

Ha közéjük tartozol, kétségtelenül kipróbáltál már mindenféle mitesszeres kezelést, pórusösszehúzókat és szereket a pattanásos bőr kezelése végett. Ha még mindig a végső megoldást keresed, figyelj!

Olvasd Tovább