Kategória Autoszerviz

Jól tapad a Barum téligumi

Ahogy változnak az évszakok, úgy változnak az útviszonyok is. Ehhez csak akkor tud igazodni az adott jármű, hogyha el van látva a megfelelő gumiabroncsokkal.

A Barum téligumi a jeges, csúszós utakra lett kifejlesztve. A különleges összetételének köszönhetően, az ilyen utakon is helyén tartja a járműt az élesebb kanyarok esetében is. Ehhez hozzájárul még az a bordázat, amit a Barum téligumi fejlesztése során választottak a készítők. Így biztosan kapaszkodik meg a veszélyesebb útszakaszokon is.

Olvasd Tovább

Autó szélvédő javítása

Megeshet, hogy valamilyen tárgy felcsapódik a szélvédőre és az egy idő múlva tovább is reped. Éppen ezért érdemes még időben kicserélni az ilyen jellegű üvegfelületet. Tekintsd meg, hogy ez a cég milyen szolgáltatással áll a rendelkezésedre ezen esetben! Kattints ide a weboldalhoz! A megsérült szélvédő egy téli fagyos időszakban tovább fog repedni, ezáltal pedig beszivárog a víz és az megfagyva növeli a repedést. Ha szeretnél egy olyan céggel kapcsolatba kerülni, amelyik tényleg minőségi szolgáltatást kínál az autóüveg csere és javítás terén, akkor ne habozz, hanem lépj be erre a portálra!

Olvasd Tovább