Jól tapad a Barum téligumi

Ahogy változnak az évszakok, úgy változnak az útviszonyok is. Ehhez csak akkor tud igazodni az adott jármű, hogyha el van látva a megfelelő gumiabroncsokkal.

A Barum téligumi a jeges, csúszós utakra lett kifejlesztve. A különleges összetételének köszönhetően, az ilyen utakon is helyén tartja a járműt az élesebb kanyarok esetében is. Ehhez hozzájárul még az a bordázat, amit a Barum téligumi fejlesztése során választottak a készítők. Így biztosan kapaszkodik meg a veszélyesebb útszakaszokon is.

Viszont ne feledjük el, hogy nagyon sok múlik a vezetési technikán! Bármennyire vagyunk tapasztalt sofőrök, télen teljesen kiszámíthatatlanok az utak. Gyakran észre sem lehet venni azt az átlátszó, vékony jégréteget, ami az aszfaltot borítja egy ponton. Így könnyen megcsúszhatunk az autóval, főleg akkor, hogyha nem egy remek Barum téligumi szett van az autón.

Ahogy elkezd lehűlni az időjárás, nem érdemes halogatni az abroncsok cseréjét, mert minden tekintetben csak az előnyünkre válhat. A Barum téligumi több méretben és kedvező áron szerepel a bhpgumi.hu kínálatában.

Címkék:  ,