fogyókúraCímkék

A fogyókúra komoly dolog

A fogyókúra komoly dolog

Az egészségtelen táplálkozás, idővel súlyos szövődményekkel járhat, komoly betegségek kialakulásához vezethet. Ilyen esetben hízás következik be, ami megnehezítheti az életvitelünket és számos kellemetlen kompromisszum meghozatalára kényszerít bennünket. Ilyenkor alkalmazható a fogyókúra, a káros súlygyarapodást megállítva és visszaszorítva, így újra egészségesnek érezhetjük magunkat. A nők esetében a fogyókúra kifejezetten fontos, hiszen a mai társadalmi megfelelési kényszer, illetve a csinos kinézethez elengedhetetlenül fontos az ideális testsúly megléte és szinten tartása.

Olvasd Tovább

Gondmentes is lehet a fogyókúra pajzsmirigy alulműködés esetén

Kétségtelen, kis mérete ellenére roppant fontos szerv a pajzsmirigy, ami a nem megfelelő működése esetén rengeteg gondot okozhat az embernek, például roppant nehéz lehet a kilóktól megszabadulni. A fogyókúra pajzsmirigy alulműködés esetén kétségtelenül megköveteli első lépésként az adott működési zavar kezelését. Enélkül semmiképp sem várhatja el az érintett, hogy javulni fog a helyzete. Miért is alakul ki ez a betegség?

Egyes vizsgálatok szerint egyre inkább beigazolódik a feltevés, miszerint a pajzsmirigy működés zavarainak kialakulásában a felgyorsult élettempónak, a sokszor elérhetetlen elvárásokból és elképzelésekből, illetve a megvalósításukra tett túlzott erőfeszítésből eredő tartós stressznek jelentős szerepe lehet. Ehhez az is hozzátartozik, ez a kór a nőket sokkal inkább érinti, mint a férfiakat. De nincs okuk csüggedni a hölgyeknek, ugyanis a fogyókúra pajzsmirigy alulműködés esetén is kiváló végeredménnyel zárulhat.

Olvasd Tovább