adó 1 százalékCímkék

Adó 1 százalék nyilatkozat kitöltése

Ha elgondolkodott már azon, hogy milyen módon tudna hozzájárulni a különböző alapítványok sikereihez, akkor most itt a lehetőség, hogy egy kedves gesztust tegyen. Tudta, hogy amennyiben az adó 1 százalék nem kerül felajánlásra, akkor ez az összeg az államkasszába jut?

Éppen ezért fontos tudni, hogy bármennyire is jelentéktelennek gondolja ezt az összeget, a Daganatos.hu alapítvány számára ezek a hozzájárulások jelentik a fő anyagi forrást. Általuk tudnak segíteni a daganatos vagy leukémiás gyerekek családi helyzetén, javulásán vagy épp a betegség megelőzésében.

Olvasd Tovább

Az adó 1 százalék egyszerű felajánlása

Egyre többen vannak, akik a családjukban is találkoznak a különböző komoly betegségekkel, mint a rák, vagy akár a leukémia. A legkisebbeket sem kíméli az élet és nincs is annál szörnyűbb, mint beteg gyermekeket látni, akik nem is tapasztalták meg az élet gyönyörűségét. Az adó 1 százalék felajánlása egy lehetőség arra, hogy a mindennapok embere is tudjon segíteni a rászorulókon. A betegségek a legnagyobb „ellenségek”, akikkel fel kell vennünk a harcot és mindent megtenni annak érdekében, hogy mi kerüljünk ki győztesen.

Olvasd Tovább