Adó 1 százalék nyilatkozat kitöltése

Ha elgondolkodott már azon, hogy milyen módon tudna hozzájárulni a különböző alapítványok sikereihez, akkor most itt a lehetőség, hogy egy kedves gesztust tegyen. Tudta, hogy amennyiben az adó 1 százalék nem kerül felajánlásra, akkor ez az összeg az államkasszába jut?

Éppen ezért fontos tudni, hogy bármennyire is jelentéktelennek gondolja ezt az összeget, a Daganatos.hu alapítvány számára ezek a hozzájárulások jelentik a fő anyagi forrást. Általuk tudnak segíteni a daganatos vagy leukémiás gyerekek családi helyzetén, javulásán vagy épp a betegség megelőzésében.

A fő cél az, hogy egyre ritkábban alakuljon ki a rákos betegség. Azonban ez komoly harcot és anyagi kihívást is jelent. Ezért fontos, hogy Ön is kitöltse az oldalon található adó 1 százalék nyilatkozatot! A részletes útmutatót megtalálja a linkre kattintva. Önnek ez nem kerül sok időbe, de egy beteg gyermeknek akár az élete is múlhat rajta. Támogassa az alapítványt ezzel az összeggel, hogy segíthessen a rákkal vagy leukémiával harcoló gyermekek sorsán!