Pattanásos bőr kezelése az iszap erejével

pattanásos bőr kezelése

Mitesszerek és nyitott pórusok tarkítják az arcodat? Ez a szörnyű kombináció megfosztja az arcbőrt a természetes ragyogásától. Nem csupán a tinédzserek azok, akiknek fejtörést okoz a pattanásos bőr kezelése. Egy tanulmány szerint, a 30-as éveikben járó nők 35%-a még mindig szenved a pattanásoktól.

Ha közéjük tartozol, kétségtelenül kipróbáltál már mindenféle mitesszeres kezelést, pórusösszehúzókat és szereket a pattanásos bőr kezelése végett. Ha még mindig a végső megoldást keresed, figyelj! Kutatások szerint, a Föld legsósabb tavának ásványi anyagokban gazdag iszapja rejtheti a kulcsot. Lehet, hogy a holt-tengeri iszappakolás a pattanások ellenszere, amire vártál? Ennek a tengernek az egyedülálló története különleges összetételt ad a víznek.

Ez nemcsak fürdőzésre teszi a Holt-tengert nagyszerű hellyé, de azt is biztosítja, hogy a vize ásványi anyagokban, például magnéziumban, nátriumban és foszfátokban gazdag, amelyek bizonyítottan segítenek a pattanásos bőr kezelése során. Ellentétben sok durva agyagos pakolással, a bőrhöz is kíméletes.