Helytakarékosságáról is ismert a Reisenthel bevásárlókosár

reisenthel bevásárlókosár

Ez a termék sokféle okból kifolyólag Európa-szerte nagyon népszerű. A Reisenthel bevásárlókosár kényelmes kialakítása mellett, rengeteg műanyag zacskót is megspórol a tulajdonosának. Emellett sok vidám és egyedi színben, mintában kapható.

A könnyű alumíniumból készült vázzal és szakadásbiztos poliészter béléssel a Reisenthel bevásárlókosár alig nehezebb, mint egy hagyományos bevásárlótáska. A termék nemcsak praktikus a bevásárlásokhoz, hanem könnyen is tárolható. Az összecsukható táska lapított állapotban mindössze néhány centi vastag, így a tárolása gyerekjáték. A kosár például mindig a csomagtartóban várja a következő használatot, anélkül, hogy feleslegesen helyet rabolna. A hordtáska belsejében egy praktikus cipzáras rekesz is található a pénztárcának.

Az alumínium váz és a tartós poliészter kombinációja révén, a termék ideális a hosszabb bevásárlókörutakhoz vagy a piacokon való kényelmes sétákhoz. A Reisenthel bevásárlókosár stílusos és a karon lógva éppen olyan jól mutat, mint otthon, tárolásra vagy dekorációra használva.