Az autómentők speciális feladatkörei

Telefon: +36-309-321-123
Budapesti autómentés: 12.000 Ft
Vidéki autó mentés: 6.500 Ft alapdíj + 180Ft/km

Az autómentés és az autószállítás területén tevékenykedő cégek szolgáltatásaik palettáját sokszor kiegészítik egyéb olyan teendők vállalásával is, melyek ugyan nem tartoznak szorosan az autómentés témaköréhez, ám a plusz szolgáltatások kínálatukba való felvételével a piac további szegmensei célozhatók és hódíthatóak meg.

A balesetek és természeti katasztrófák során károsodott gépjárművel elszállítása speciális eszközigényt támasztanak a szolgáltató felé, mely kezdeti beruházás azonban az évek során megtérül. Speciális daruk, emelő berendezések és több gépjármű szállítására alkalmas eszközök magas költségeit sokszor csak lízing igénybevételével tudják a cégek megoldani, de hála az előrelátásnak olyan különleges feladatok ellátására is alkalmassá válik így gépparkjuk, melyre például autó kiállítások alkalmával keletkezik igény. A méregdrága kiállított járművek emelvényeken, színpadon történő pontos és megbízható elhelyezése az egyik olyan feladatkör, mellyel autómentéssel foglalkozó cégeket szoktak felkeresni a rendezők.

Az általános autómentési feladatokhoz kapcsolódik a csereautó helyszínre szállítása, mely az arra igényt tartó ügyfélnek sokszor igen jó szolgálatot tesz.

Autó-, és motorszállításra alkalmas eszközök is rendelkezésére állnak a hasonló területen tevékenykedő cégnek, így nem jelenthet problémát az olyan megbízások teljesítése, ahol nagyobb távolságról van szükség egy vagy több gépjármű szállítására az átvételi ponttól a célállomásig.

A szakmai feladatok ellátása mellet az alkalmazottak autószerelési végzettséggel és műszaki ismeretekkel rendelkeznek, hogy az esetlegesen helyszínen elvégezhető javítások ne jelentsenek problémát a mentés során.

Címkék: