TV fali konzol egyedi tulajdonságokkal

Az új típusú vékonyképernyős televíziók megjelenésével teljesen más trendek kaptak szárnyra, ezen műszaki cikkek lakáson belüli elhelyezése terén. Amíg régebben muszáj volt a nagy súly miatt külön szekrényről vagy állványról gondoskodni, a megtartás érdekében, addig manapság a TV fali konzol dönthető forgatható változatok viszik a prímet.

Ezek voltaképpen igen kis helyet elfoglaló termékek, amelyek egy stabil pontra bármikor felszerelhetőek. Mindössze egy jó fúróra van szükség és a TV fali konzol dönthető forgatható kivitele már mehet is a számára kinézett helyre. A szög beállítása utólagosan is megoldható, aminek hála bármilyen irányból remek rálátás nyílik a képernyőre. Vendéglátóhelyekre, előcsarnokaiban kimondottan előnyös az alkalmazásuk.

A TV fali konzol dönthető forgatható típusa egyáltalán nem kerül sokba, főleg azt figyelembe véve, hogy hosszú távú befektetésnek számít. A megalkotása során a gyártók komoly figyelmet szenteltek arra, hogy jelentős teherbírást kölcsönözzenek a TV fali konzol dönthető forgatható típusának.