Mindig vicces a szívatás?

A legtöbben szeretnek délutáni pihenőként néhány vicces videót nézni az interneten, hogy jót nevethessen rajta az egész család. Olykor az állatok rosszul kiszámított lépésein, néhány mulatságos arckifejezésen, vagy előre kigondolt szívatás áldozatán kacagunk.

Ilyenkor bele sem gondolva a számunkra nem ismert körülményekbe, elképzelni sem tudjuk, hogy az a szerencsétlen személy miként lehet ennyire ügyetlen. Ennek ellenére, tisztában vagyunk a saját hibáinkkal, hiányosságainkkal, ezért jól tudjuk, hogy nekünk is szoktak lenni igazán vicces pillanataink, de ilyenkor valamiért megfeledkezünk ezekről.

De mi van akkor, ha pár barátunk velünk szúr ki? Persze az már nem olyan vicces, sőt, feldühödünk, nem tudjuk megérteni, hogy ez most mire volt jó. A barátaink mégis miért nevetnek hasukat fogva azon, hogy mi belesétáltunk a csapdájukba? Ami talán a legrosszabb az egészben, hogy az évek múlásával, nem felejtődik az a kínos és zavarba ejtő szívatás, hanem egyre többször felelevenítik, kisebb-nagyobb baráti körökben.