A Pogány teológia felnyitja a szemünket

Pogány teológia

Az őseink szoros kapcsolatban álltak a természettel, félték és tisztelték annak kiismerhetetlennek és végtelenek vélt erőit. Mi a helyzet manapság? Sajnos a tapasztalat azt mutatja, mi, modern gondolkodású emberek eltávolodtunk ezen ősi tudástól, ezáltal saját magunktól is.

A Pogány teológia segítségével azonban visszatérhetünk a gyökereinkhez, ha kellően nyitott elmével állunk neki az olvasásnak. A Pogány teológia című könyv valósággal megszólítja az olvasót, így személyre szabottan azt érezhetjük, a sorok egyenesen nekünk íródtak.

Ha szeretnénk az őseink előtt tisztelegve közelebb kerülni a környezetünkhöz és ezáltal a hitünkhöz, mindenképpen tegyünk egy próbát a Pogány teológia című alkotással is, mert garantáltan nem fogjuk megbánni.

Azoknak pedig, akik egyébként is érdekeltek az ősi vallásfilozófia, a folklór és a történelem kérdéseiben, a mű egyenesen kötelező olvasmány. Felkeltettük az érdeklődését? A vásárlási szándékát a fenti linken keresztül meglátogatható Angyali Menedék kiadó által tudja megvalósítani.

Címkék: