Vésőgép jelentős ütőerővel

Az ilyen munkafeladatok elvégzéséhez valóban nagy erőre van szükség. A vésőgép kiegészítőkkel együtt, többféle változatban rendelhető meg a Szerszámoázis webáruházból.

Egy lakásfelújítás alkalmával, szinte biztosan szükség lesz ezekre az eszközökre. Aki nem szeretné, hogy a későbbiekben meglepetés érje, annak egy öreg ház esetében tanácsolt felújítania a villanyhálózatot. A falban elhelyezkedő vezetékeknek pedig mindenképp ki kell vésni a helyet. Ez tökéletesen megvalósítható egy vésőgép segítségével.

A hatalmas erő mégis egy könnyű kialakítást takar, kiváltképp igaz ez a Hitachi vésőgép esetében. Az ergonomikus markolat kényelmes használatot tesz lehetővé.

Ezekben a szerszámgépekben nem kell szénkefét cserélni, a gondozásmentes tervezés miatt. A prémiumminőség garantált, ráadásul mindez megfizethető áron került a Szerszámoázis kínálatába. A vésőgép esetében, elsősorban nagy ütőenergiára van szükség. Az intenzív használat sem okoz gondot ezeknek a szerszámgépeknek, ezért nincs szükség félbeszakítani a munkát, az esetleges melegedés miatt.

Print Friendly, PDF & Email