Zászló nyomtatás cégeknek, garanciával

zászló nyomtatás

A zászlók standard, egységes kivitelben és teljes mértékben egyénre szabottan is készülhetnek. Ez utóbbi az egy vagy két oldalt díszítő hímzéssel, esetleg a zászló nyomtatás segítségével valósulhat meg. A zászló nyomtatás egy költséghatékony és rendkívül sokoldalú technológia, amelynek előnyeit elsősorban a vállalkozások a saját pozíciójuk megerősítése céljából, illetve a különböző rendezvényekre és sporteseményekre zászlót rendelő rendezvényszervező cégek és szervezetek tudják a legjobban kiaknázni.

Ma már a digitális nyomdatechnikának köszönhetően, szinte bármilyen logó, felirat vagy minta felkerülhet a textilre, így tehát a zászlókra is. Elsősorban a hurkolt poliészter kültéri és beltéri lobogókat szoktuk díszíteni fotóminőségű nyomattal, ami 90%-os színtelítettséggel, tükörképként a másik oldalon is megjelenik, de ez a technológia, igény szerint a selyem szatén beltéri zászlók esetében is alkalmazható.

A zászlók egyedi és hagyományosan elfogadott méretekben készülhetnek, akár varrott kivitelben is. Azért, hogy még tartósabbak legyenek, szennyeződés-mentesítő bevonattal is ellátjuk őket, bár ezzel nem lehet kiváltani a kültéri zászlók három, a beltériek hat havonta esedékes tisztítását. Ha egyedi, feliratos zászlót szeretne, időtálló minőségben, válassza a zászló nyomtatás lehetőségét és a Poliform minőséget!

Címkék: