Név matrica a futóbiciklin? Mi lehet ennél menőbb?

név matrica

A futóbicikli a közelmúlt egyik legszuperebb találmánya a gyermekeknek szánt járművek között. Szerencsére egyre több szülő felismeri ezt és kitámasztó kerekek helyett inkább választja az egyensúlyérzék fejlődésében is nagy szerepet játszó darabokat. Cégünk viszont a név matrica segítségével valóban egyedi járgányt kínál az ügyfeleinek.

A nálunk rendelt futóbicikli büszkén viselheti kis gazdája nevét, amitől a gyermek is valóban a sajátjának érezheti majd és nem utolsósorban a kedves, de néha túl kíváncsi idegenek sem kérdezgetik folyton a kicsi nevét a játszótéren. A pajtások között pedig mi lehetne menőbb, mint a vasparipán egy jól elhelyezett név matrica?

A terméket applikálhatjuk az első és hátsó villák mindkét oldalára, hogy igazán kétség sem férhessen hozzá, ki üli meg büszkén ezt a kétkerekűt. A futóbicikli ideális ajándék bármilyen alkalomra, a név matrica segítségével pedig különlegessé tehető a meglepetés. Kérésre már eleve felragasztva is küldhetjük. Biztosítjuk megrendelőinket arról is, hogy a termék időtálló, nem kopik, nem mállik le, csakis minőségi anyagokkal dolgozunk.

Címkék: