Ezen is múlhat egy fodrász sikere Budapesten

fodrász

Azt mindenki tudja, hogy egy fodrász vagy borbély csak akkor szerezhet visszajáró vendégeket, ha a kliensek tökéletesen meg vannak elégedve a munkájával. Utóbbiaknak nem csupán a hajvágáshoz kell profi módon érteniük, hanem a szakállvágáshoz, kialakításhoz is. Egy budapesti fodrásznak több téren is kell tudnia teljesítenie, hogy megfelelhessen az egyre szigorúbb elvárásoknak.

Bizony, az uraknak komoly elvárásaik vannak, a kinézetüket tekintve kizárólag a tökéletes munkát fogadják el. Például az A76 barber shopban csak hölgyek dolgoznak, ami első hallásra nagyon furcsának tűnhet a férfiak szemében. Pedig nem kellene, mert egy nő szeme sokkal jobban látja, hogy milyen frizura és/vagy szakáll állna jól a vendégnek. Amennyiben az tanácstalan ebben a tekintetben, akkor néhány javaslatot is tesz a borbély hölgy.

Először minden esetben megbeszéli a vendéggel, hogy az mit szeretne és mi állna jól neki, csak ezt követően kezdi el a munkát. Az a76.hu weboldalon megtekinthetőek a borbély lányok néhány eddigi munkájának a fényképei is. Ezeket végignézve, ötletet is kaphatnak az urak arra, hogy milyen fazonú frizurát és/vagy szakállt kérjenek, amikor ellátogatnak a borbély shopba. Az online foglalási rendszer tökéletesen működik, a weboldalon keresztül, néhány gyors lépéssel megoldható. Erről a fodrászszalonról nagyon jó vélemények is olvashatóak, amiket azért jó megismerni, mert nem árt tudni, hogy mások mennyire voltak elégedettek a borbélyok munkájával.

Egyébként borítékolható, hogy a legtöbb vélemény pozitív, hiszen a képek ékesen bizonyítják, hogy nagy szakmai tudással és ügyességgel rendelkeznek az itt tevékenykedő szakemberek. Igényes, tiszta a fodrászüzlet, a designja egy kicsit a romkocsmákra hasonlít. Nagyon kellemes a környezet, elektronikus zene szól.

Az ápoltsághoz elengedhetetlen, hogy a férfiak frizurája és szakálla egyaránt rendben legyen, viszont az sem mindegy, hogy hol és milyen közegben kerül elkészítésre. Válassza ehhez az A76 barber shopot, amit Budapesten két helyen is megtalál!

Címkék: