A mozgásfejlesztő játék leküzdi a félénkséget

mozgásfejlesztő játék

A csöppségek mindent szeretnek, ami a mozgásra lehetőséget nyújt nekik, ezért születtek meg azok a játékszerek, amelyekkel próbálgathatják az ügyességüket. Számtalan terméket foglal magába a mozgásfejlesztő játék kategória, mindegyik korosztálynak megtalálható benne megfelelő darab.

Például a toycity.hu webáruház termékpalettáján felfedezhető a szuperdeszka, a lépegető mozgásfejlesztő henger, a koala mászó-forgó, egyensúlyozó tölcsér, korongok, hegycsúcsok, kavicslépegető a kicsiknek. De a nagyobbak szintén megtalálják a nekik való játékszereket a mozgásfejlesztő játék felhozatalában.

Ilyenek az egy- és kétszemélyes rollerek, az egyensúlyozó korong és lapok, légdeszka, egyensúlyozó szalag, hogy csak néhányat említsünk a rendkívül gazdag felhozatalból. 1-10 év között ajánlott például a készleten szereplő Gonge cirkáló, aminek feladatai közé tartozik, hogy leküzdi a félénkséget és fejleszti az önértékelést. Tehát egy jól kiválasztott mozgásfejlesztő játék hosszú évekig hasznos lehet a folyton fejlődő gyerkőcnek.