Superfit vászoncipő kicsiknek és nagyoknak

Superfit vászoncipő

A tornacipők manapság egyre elterjedtebb viseletet jelentenek a kicsik körében is. A Superfit vászoncipő nagyon egyszerű felsőrésszel és gumitalppal rendelkezik. A Superfit vászoncipők magas vagy alacsony szárral vásárolhatók meg, és szinte bármilyen színben kaphatók, amit csak kíván. Néhány darabon még aranyos minták is vannak, hogy kedvezzenek a kislányok és kisfiúk ízlésének.

Ezek a modellek szórakoztatóak, hétköznapiak és sokoldalúak, ráadásul nem is olyan drágák, mint más lábbelik. Néhány ezer Forintért vásárolhat ezekből akár több párat is, különösen ha akciókkal találkozik. Az ilyen modellek nagy előnye, hogy alacsony karbantartást igényelnek, ráadásul igen strapabíróak, ha vigyáznak rájuk.

Más szóval, a róluk való gondoskodás pofonegyszerű. A Superfit vászoncipőket viszont célszerű védeni, mielőtt felveszi a gyerek, kenőanyag-ápoló spray-vel vagy keményítővel. Ha érzékeny bőre van, akkor tanácsos vinil- vagy gumikesztyűt viselni, amikor befújja a cipőt, majd alaposan meg kell mosnia a kezét.