Húsvéti minták a tavasz jegyében

húsvéti minták

Ez az ünnep a tavasz megkerülhetetlen része. Ez alól a húsvéti minták sem jelentenek kivételt. Még ha valaki nem is a vallási okok miatt ünnepel, akkor is különleges időszaka ez az évnek. A húsvéthoz nagyon sok hagyomány kapcsolódik. Bárhogy is nézzen ki az ünneplés, a húsvéti minták a részei kell legyenek.

Az ünnepre jellemző aranyos nyuszik és csibék hatalmas népszerűségnek örvendenek a gyermekek körében, akik annyira izgatottak ezen ünnep miatt. Főleg azért, mert hatalmas mennyiségű csokoládéval jár. A húsvét és általában a tavasz valami új és friss dolog kezdete is. Az összes kisállat előbújik a hosszú és kemény tél után. A virágok pedig bátran bontogatják első szirmaikat. A virágos húsvéti minták tökéletesen képviselik az ünnepet és a tavaszi időt.

Akárcsak a puha csibék, amelyek gyorsan elkészíthetőek és annyira aranyosak, hogy egy csomót kell készíteni belőlük. A nyuszik a tavasz és az újrakezdés fontos szimbólumai. Készíthetünk párnahuzatot egy cuki nyuszival, de akár egy sapkát a kicsiknek szuper aranyos nyuszifülekkel.

Címkék: