Mágnessel ellátott autós töltők

Praktikus autós töltő

Az okostelefonok már az életünk részét képezik. Ezek azonban rengeteg tartozéknak és kütyünek a kifejlesztését vonták magukkal. Ilyenek például az autós töltők, amelyek rendkívül praktikusnak számítanak.

Általában mindenki odateszi tölteni a telefonját lefekvés előtt, hogy reggelre 100%-al kezdődjön a nap, de előfordul, hogy erről megfeledkezünk. Ebben az esetben még mindig van rá esély, hogy némi energiát szuszakoljunk a telefonba vezetés közben az autós töltők segítségével.

Aki egy igazán modern eszközt keres erre a célra, az valószínűleg a vezeték nélküli változatot fogja választani, ami gyorstöltéssel működik és egy mágnes is helyet kapott benne.

Rendkívül elegáns és hasznos. Az autós töltők szempontjából egy Nilkin-nel nem fogunk bakot lőni, de egyre népszerűbb márkának számít a Baseus is, ami minőségit alkot mostanság a mobilos tartozékok terén. Ezeket a tartozékokat pedig kifejezetten jutányos áron be lehet szerezni a smartdiszkont.hu webáruházból, ahonnan rengeteg autós töltő közül választható ki a megfelelő modell.