Nagyon kényelmes az Alfawise robotporszívó használata

Alfawise robotporszívó

Otthonának tisztántartása érdekében, legalább hetente egyszer, extrán poros környezetben pedig heti több alkalommal is érdemes az egész lakóteret alaposan felporszívózni. Amennyiben szeretné, hogy a lakása tökéletesen por- és koszmentes legyen anélkül, hogy óriási erőfeszítést tenne, akkor az Alfawise robotporszívó tökéletes megoldást jelent Önnek.

Az azolcsosag.hu webáruház oldaláról egyszerűen megrendelheti ezt a praktikus szerkezetet, ami megkönnyíti az életét. A porszívót egy speciális távirányítóval vagy az eszköz tetején lévő panel segítségével egyszerűen vezérelheti, csupán be kell állítania a porszívózási időt és feltakarítandó terület méretét, majd hátradőlve élvezheti, ahogy az eszköz önállóan elvégzi a feladatát.

Az Alfawise robotporszívó csupán 3 kg, a kicsi méretének köszönhetően pedig könnyen tárolható. Az eszköz a takarítást követően önállóan csatlakozik a töltőállomáshoz és összesen 0,7 liter port képes begyűjteni egyszerre, így jó ideig használhatja anélkül, hogy egyáltalán hozzá kellene érnie.