Puha amigurumi fonal játékokhoz

amigurumi fonal

Az amigurumi egy japán technika, maga a szó horgolt vagy kötött játékot jelent. Barátságos arcukkal minden gyerek kicsiny kedvence lehet, igazi újdonság a sok plüssfigura között. Az amigurumi fonal alkalmazása sokoldalú, de elsősorban ezeknek a játékoknak az alapanyagát képezi.

Meghatározott sorrendben kell a szemeket megfonni vagy kötni ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Ha már elsajátította ezt a csodás technikát, akkor javasolt beszerezni a széles amigurumi fonal választékunkból azokat a változatokat és színeket, amelyekkel dolgozni szeretne.

Az interneten rengeteg minta terjedt el az utóbbi időben, így az egyszerűnek mondható horgolt vagy kötött kígyó és hóember figurájától kezdve, egészen az aranyos mackókig, zsiráfokig és cicákig számos ember vagy állatfigura születhet az Ön ujjainak munkájából.

Az amigurumi fonal mellett, más minőségi típus is kapható webáruházunkban, amit szintén felhasználhat játékkészítéshez. Rendeljen megfelelő tűket és gombokat is a kiszemelt termékek mellé, ha szükségét érzi!