Favágásból kiválóra vizsgázik az Oleo Mac láncfűrész

Oleo Mac láncfűrész

Legyen szó a fák kivágásról vagy az elszáradt ágak eltávolításáról, netán egy komolyabb alakformálásról, erre a célra megéri professzionális eszközt bevetni. Voltaképpen egy szimpla ágfűrész is csodákra képes, de gyakran nem elég. A baltát szintén jobb mellőzni ilyen helyzetekben, ezért döntsünk az Oleo Mac láncfűrész mellett! A benzinmotoros szerkezet nagy segítséget nyújt, valamint teljesen szabadon bevethető.

Nem függ például az elektromos hálózat jelenlététől. Tény ugyanakkor, hogy számolni kell a kipufogógázokkal, de ez minimális kellemetlenség azért cserébe, amit elérhetünk vele. Az Oleo Mac láncfűrész még a nehéz időjárási viszonyok között sem fog cserbenhagyni bennünket.

Hulljon a hó vagy essen az eső, a stabil fordulatszám garantált és a könnyed begyújtással ugyanúgy számolhatunk. Szerkezetileg arra fektették a készítők a hangsúlyt, hogy minél kevesebb rezgést generáljon az Oleo Mac láncfűrész a működése során, így a hosszabb munkavégzés se legyen vele megterhelő. Ha szeretnénk a gépparkunk szerves részévé tenni, akkor a parasztplaza.hu weboldalon egyszerűen megrendelhető.