Fog implantátum Budapest számos részén beültethető

fog implantátum Budapest

A szájban található rágócsontok elveszítése rengeteg kellemetlenséget okozhat. Szerencsére, a mesterséges pótlás a fog implantátum Budapest városában sok orvosi rendelőben kivitelezhető. Egy az állkapocsba előre kifúrt lyukba helyezik el. Minden esetben titánból készül, ezért az anyag nem irritálja a környező szöveteket. Biokompatibilis, ennek köszönhetően kifogástalanul illeszkedik a csontszövetekbe.

Egy idő után megfelelő kapcsolat alakul ki a műgyökér és a csontszövet között, ezáltal az új rágócsont masszív, tartós alapjává válik. A fog implantátum Budapest klinikáin fájdalommentesen kerül beültetésre. A kivitelezést követően magabiztosabban ehet, rághat és mosolyoghat.

Érdemes rászánni a pénzt és az időt, hiszen csak úgy lehet teljes életet élni, ha egészséges, a kedvenc ételeit fogyasztja és önbizalomtól duzzadva nevethet minden alkalommal, amikor a helyzet úgy hozza. A főváros rendelői barátságos és hangulatos környezetben fogadják a pácienseket. A fog implantátum Budapest számos részén elkészíthető.