Ezért annyira fontosak az AirPods tokok

AirPods tokok
Akárcsak az iPhone-ok, úgy a legújabb AirPods termékek is megkövetelik a védelmet. Mivel bőven van miből válogatni a rendelkezésre álló AirPods tokok közül, ezért csak az nem tudja megtalálni az ideális modellt, aki nem akarja. A bluedigital.hu oldal is változatos felhozatallal várja a klienseit.
Az itt kapható produktumok előnye, hogy kiváló alapanyagúak és vékony kialakítású dizájnnal rendelkeznek. Úgy képesek védeni a kütyüt, hogy közben nem növelik meg annak a méretét. Biztosan beválnak a szilikon AirPods tokok, hiszen rugalmasak, tartósak és igazán esztétikusak.

Az egyszerű töltő csatlakoztatást is segíti ez a kialakítású eszköz, hiszen megtalálható rajta az alján lévő vágott nyílás. Sőt, az apró kivágásnak köszönhetően láthatja a tulaj a vezeték nélküli töltőtok töltés visszajelző fényét is. Aki pedig sokat halogatja a tok megvételét, sajnos megtapasztalhatja, ahogyan egyre karcosabb lesz az AirPods,vagy akár kopni is kezd.
A baj azzal van, hogy sokan amellett, hogy az AirPods tokok megvételére nemet mondanak, még a terméket sem megfelelő helyen tárolják, például a kulcsok, telefon mellett a zsebben. Mondani sem kell, hogy ez nem tesz jót ennek.

Az oldalra nyíló iPad Pro 11 2021 tok

Nem csupán a színt, de a típust illetően is hihetetlen nagy a tokok felhozatala. Van, akinek a sima műanyag és szilikon változatú válik be, míg másoknak csak az iPad Pro 11 2021 tok oldalra nyíló modellje jelenti a befutót. A könyv vagy mappa néven is ismert produktum egyik fő pozitívuma, hogy könnyedén kitámasztható vele a készülék, így sokkal egyszerűbb a videók, filmek megtekintése.
Megvehető az a kialakítású iPad Pro 11 2021 tok is, ami kártyatartóval rendelkezik, ezért a bankkártyát és sok egyéb kisebb iratot is el lehet helyezni benne. Van hívás mutatós, ablakos kialakítású iPad Pro 11 2021 tok is, ami főleg azoknak fog beválni, akik nem akarják állandóan nyitogatni a tokot ahhoz, hogy fogadjanak egy hívást vagy megnézzék az időt. A legújabb modellek azért is változatosak, mert patentes, mágneses, de tépőzáras füllel is összecsukhatók.
Címkék: