Teljesen biztonságosak a Nerf pisztolyok

nerf pisztolyok

A mai gyermekek sokat ülnek a számítógép előtt, ezért kevés időt töltenek a szabadban. A klasszikus játékok azonban méltó alternatívát jelentenek a kütyükkel szemben. A lányok a babákat részesítik előnyben, míg a fiúk gyakran játszanak háborút játékfegyverekkel.

A Nerf pisztolyok képesek hosszú időre kicsalni a gyerekeket a friss levegőre. Ez a világszerte ismert játékfegyver sorozat, szinte minden fiú arzenáljában megtalálható. A Nerf pisztolyok a sci-fi filmekből ismert fegyverekre emlékeztetnek. Kiváló minőségű műanyagból készülnek és nem tartalmaznak apró alkatrészeket, így a lurkó nem tudja eltörni vagy megrongálni. A Nerf pisztolyok méretben, funkcióban és lövedékben különböznek egymástól. A fő jellemzőjük a nagy lőtávolság, ami akár a 30 métert is elérheti.

Ezek a játékfegyverek nemtől és kortól függetlenül remek időtöltést biztosítanak. A modell kiválasztásakor a gyermek preferenciái alapján érdemes dönteni. A kisebbeknek megfelelő lesz egy automata fegyver, míg a nagyobbak imádni fogják a kezdő mesterlövészeknek készült Nerf pisztolyokat.

Címkék: