Mi az előmetsző legfontosabb szerepe?

előmetsző
A szőlészetben a csonkázók nagyon fontos szereppel bírnak a lombozatok okozta, gyakran rossz hatással bíró önárnyékolás megszüntetésében. Számtalan kialakítású előmetsző létezik, így a mezőgazdászok feladata, hogy megtalálják azt, amelyik az adott szituációhoz, helyzethez tökéletesen megfelel. Egy igazán kedvelt és népszerű előmetsző a VBC, ami egy különféle vágófejekből összeállított gép.
Az előnye a sokoldalúságában rejlik, hiszen szinte az összes művelési módhoz megtalálható a tökéletes kivitel. A késes csonkázó rotációs késeinek a megnövekedett fordulatszáma garantálja a roncsolástól és szálkásodástól mentes vágáshoz szükséges mértékű kerületi sebességet.

Biztosan nem fog csalódást okozni például a C2 BASE előmetsző, ugyanis ennél a függőleges vágófejek ütközésgátlóval vannak ellátva. A szerkezet fejei inox acél vázszerkezetűek, a kések edzett acélból készültek, aminek köszönhetően a hosszú élettartam, a megbízhatóság és a precíz kivitelezés mindig garantált. Ami még az előmetsző mellett szól, hogy a könnyedén csatlakoztatható a legtöbb erőgép típus front függesztő keretére.
Címkék: