A női orvosi köpeny rendkívül stílusos

női orvosi köpeny

Az esztétikus kialakítás mellett, a funkcionalitás és a kényelem jellemző a mai viseletekre. A női orvosi köpeny derékrésze lehet karcsúsított és egyenes. Az előbbit leginkább azok a hölgyek választják, akik minden helyzetben szeretnek jól kinézni és a legjobb formájukat hozni.

A pamut, mint alapanyag nagyon közkedvelt, hiszen kellemes a tapintása, jó a légáteresztő tulajdonsága és a nedvszívó képessége. Mivel kiválóan tartja az alakját, ezért sokáig hordható.

Kimondottan megbízható, ami abban is megmutatkozik, hogy a bőrrel érintkezve egyáltalán nem vált ki allergiás reakciót. A női orvosi köpeny kínálata szín tekintetében is igencsak változatos. Ennek a dolognak természetesen a gyengébbik nem kifejezetten örül.

Ami a fazonját illeti elérhető rövid és hosszú ujjú változatban, sőt, a hossza is személyre szabottan választható meg. A hidegebb és a melegebb időszakokra egyaránt megtalálhatja a legalkalmasabb viseletet. A női orvosi köpeny rejtett gombos és patentos kivitelben az interneten keresztül is megrendelhető.

Címkék: