Készüljön természetes anyagokból a kandallóburkolat!

kandallóburkolat

A megjelenés minden helyzetben fontos tényezőként szolgál, hiszen a küllem adja azt a pluszt, ami miatt valami igazán elragadóvá válik, legalábbis első ránézésre. Remek példaként szolgál erre a kandallóburkolat, ugyanis ez fogja nyújtani a körítést a vágyott romantika meglétéhez. A betét vagy más éven tűztér az, amit különféle megoldásokkal körbedolgoznak, beépítenek.

A nyílt égésterű változatokkal szemben, amik régen voltak divatban, a modern megoldások már teljesen zártak, ezzel megszüntetve a szivárgó füst és a kicsapódó parázs okozta baleseteket. A kandallóburkolat lényege, hogy szorosan körbeölelje a betétet, ami önmagában egy robosztus, masszív fémelem. Bár önmagában is megvan a bája, de némi utómunkával tényleg pompássá varázsolható.

Az igények szerint klasszikus, modern és rusztikus elemek közül egyaránt lehet válogatni és mind természetes anyagokból készülnek. A kandallóburkolat végső elkészítése nem vesz igénybe sok időt, de a ráfordított költségek és energia garantáltan megtérül. Tekintsük meg az egyedi választékot a kandallos.hu weboldalon!

Címkék: