Intenzíven fejti ki hatását a lipidpótló testápoló

lipidpótló testápoló

A La Roche-Posay Lipikar lipidpótló testápoló védi a bőrt a vízkő szárító hatása ellen. Shea vaj származékkal dúsított formulája vízzel érintkezve nagyon finom emulziót képez, ami alapvető lipidekkel látja el a bőrt az epidermisz újjáépítéséhez.

A lipidpótló testápoló kicsiknek és nagyoknak egyaránt alkalmas, mivel kíméli a legérzékenyebb bőrt és kényelmes használatot biztosít. A szappan-, alkohol-, színezék- és parabénmentes, pH semleges La Roche-Posay Lipikar termékek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a bőr hidratálására.

A zsírsavakban gazdag shea vaj jótékony hatással van az epidermiszre, kiegyensúlyozza annak funkcióit és táplálja, a jobb hidratálás érdekében. A testápoló niacinamidot, más néven B3-vitamint is tartalmaz, ami lipid koncentrátumot biztosít a bőrnek és jótékony hatással van a hidrolipid rétegére.

A lipidpótló testápolóban található termálvíz ideális a bőrszárazság okozta kellemetlen érzések csillapítására. Ez a termálvíz antioxidáns hatással is rendelkezik és védi a bőrt a támadásoktól.