Fehér köpeny eltérő változatokban

fehér köpeny

Ez a klasszikus termék elasztikus anyagból készül. A fehér köpeny stílusban, kialakításban és méretben sokféle lehet. A legtöbb darab derékrésze karcsúsított, viszont az egyenes vonalú öltözettel is sok esetben lehet találkozni. A hátul megkötős változat mellett, a gombokkal díszített is nagyon népszerű.

Az anyagával kapcsolatban meg kell említeni, hogy általában pamutból és poliészter keverékéből készül. Nagyon rugalmas és engedelmes textilről van szó, ami jó légáteresztő és nedvszívó tulajdonsággal bír. A fehér köpeny egyes típusain zsebek figyelhetőek meg. Ezek a rekeszek nemcsak praktikusak, hanem esztétikusak is. Nagyban feldobják az öltözet küllemét. Az efféle ruházat tisztításával kapcsolatban meg kell említeni, hogy mosógépben mosható és a vasalást is jól bírja.

Az üzletekben önmagában, illetve szett formájában is megtalálható. Választhat fazonban hozzáillő nadrágot is. A fehér köpeny rövid és hosszú ujjú változatban egyaránt megrendelhető. Ha szeretne egy új darabot vásárolni, akkor keresse fel az online boltokat!

Címkék: