Diétás leves három különféle ízben

diétás leves

Szerencsére az egészséges életmód egyre több embert vonz be a követői közé. Az életmódváltás egyik alappillére az egészséges ételek rendszeres fogyasztása. A diétás leves gazdag vitaminforrás, ráadásul finom is. A kevés kalóriatartalmának köszönhetően, remekül beilleszthető még a szigorúbb fogyókúrákba is.

A szóban forgó étkezést helyettesítő levespor magas a fehérjetartalommal bír és nemcsak a felnőttek, de a 14 év feletti csemetéknek is ajánlott a fogyasztása. A diétás levest egyébként egyáltalán nem nehéz elkészíteni. 1 tasak 1 adagnak felel meg és 60 gramm levesport tartalmaz.

A port 300 ml frissen felforralt vízzel kell összekeverni, az elkészült leves pedig nem igényel további fűszerezést. A Premium Diet Soup diétás leves egy-, maximum két étkezés kiváltását teszi lehetővé, ám a szakemberek egyetértenek abban, hogy egyedüli tápanyagforrásként nem alkalmazható. A diétás leves három ízben érhető el a Patikatárs weboldalán, zöldborsós, curry és zöldborsó-curry változatban. A készítmények ára baráti.

Címkék: