Az azonnal terhelhető implantátum mindenkinél alkalmazható

azonnal terhelhető implantátum

A világon vannak országok, ahonnan sokkal nagyobb számban kerültek ki híres felfedezők, mint máshonnan. Svájc kivételes ilyen szempontból, ugyanis az itt élő Stephan Ihde nevéhez fűződik az azonnal terhelhető implantátum.

Ez az ember nemcsak a technikát magát fejlesztette ki, hanem a szerszámokat és a kellékeket is. Az internetes oldalakon nagyon sok információ olvasható erről az egész metódusról, sőt, még videókat is láthatnak az érdeklődők. Az azonnal terhelhető implantátum nemcsak azért nyújt különleges lehetőséget, mert rekordidő alatt használható fogakat ad a páciensnek. Nagyon sokan, akik igénybe szeretnék venni ezt a szolgáltatást, azok valamilyen betegségben szenvednek, ilyenek a cukorbetegek és a csontritkulásban szenvedők.

Az azonnal terhelhető implantátum az esetükben is biztonságosan beültethető és csupán az esetek csekély százalékában nem alkalmazható. Ha úgy gondolja, hogy az íny túlzottan el van sorvadva, akkor se féljen felkeresni egy szakembert, hogy megállapíthassa a helyzet súlyosságát, mivel lehet, hogy az azonnal terhelhető implantátum ennek ellenére is beágyazható!