Casco biztosítás kalkulátor 2022-es adatok alapján – Érdemes kipróbálni

Biztoshely casco biztosítás

A gépjármű teljes védelmére szolgál a CASCO biztosítás, ami, bár nem kötelező érvényű, egyre népszerűbb az autótulajdonosok köreiben. A módozat ára is évről-évre kedvezőbb, amihez nagyban hozzájárul a piaci versenyhelyzet és a biztosítási termék jó kárstatisztikai eredménye, de azért célszerű összehasonlítani a különböző biztosítók ajánlatait. Sokaknak segített már a Biztoshely casco biztosítás kalkulátora. Ezt a díjszámító rendszert Ön is használhatja az otthonában is, mielőtt megkötné a biztosítását.

A kalkulátor több biztosító ajánlatát mutatja meg a felhasználónak, aki ennek köszönhetően az anyagilag és paraméterekben legkedvezőbbet tudja kiválasztani. Ezzel a módozattal megóvhatjuk a négykerekű tulajdonunkat lopás, részlopás, totál- és elemi kár kockázatoktól egyaránt. 12 személyre szabott ajánlatból dönthetünk a nekünk leginkább megfelelő mellett, ha alkalmazzuk a biztoshely.hu weboldalon a CASCO biztosítás kalkulátort. Kedvező áron biztosíthatunk kedvenc gépkocsinknak teljes védelmet.

Amennyiben megtaláltuk az optimális ajánlatot, akkor sem kell más weboldalra látogatnunk vagy személyesen elmenjünk az adott biztosítóhoz, ugyanis az említett portálon, helyben megköthetjük a szerződést. Ezt a lehetőséget kihasználva, viszonylag sok időt és fáradtságot megtakarítunk, ami ebben a rohanó világban rengeteget jelent. A portálon rugalmas és gyors az ügyfélszolgálat, az ügyintézés teljeskörű és díjmentes. Ha esetleg fel akarjuk bontani a már meglévő biztosításunkat, akkor ezzel sem kell bajlódnunk, mert a szakértők megoldják ezt helyettünk.

Továbbá, az oldalon minden szükséges információt megtudhatunk, például azt, hogy mi a különbség az új és használt járműre kötött CASCO biztosítások között, illetve mit jelent az önrész fogalma. A hitellel terhelt gépjármű esetén megint más, de erről is megtalálunk minden tájékoztatást a Biztoshely biztosítási portálon. Akár régi, akár új gépjárművel rendelkezzünk, érdemes CASCO biztosítást kötni rá, hiszen a mi tulajdonunkat védjük vele.