A védősisak erős szerkezetű

védősisak

Az építkezéseken dolgozók nélkülözhetetlen felszerelései közé tartozik ez a termék. A védősisak rendkívül hasznos lehet annak érdekében, hogy elkerülje a sérüléseket. A magasból leeső tárgyak agyrázkódást is okozhatnak. Ez nem történhet meg, ha az előírásoknak megfelelően viseli a kiegészítőt. Tudni kell, hogy van lejárati ideje, ami 3-6 év, a mechanikai károsodásoktól függően.

A gyártási dátum a termék belsejében van feltüntetve a sildben vagy a homlokrészben. A prémium variáció állítható, így tökéletesen illeszkedik a fejre. A méretezés racsnis kerékkel kivitelezhető. A védősisak masszív, mégis könnyű a súlya. A fényvisszaverő matricákkal ellátott változat jó láthatóságot biztosít.

A fejszalag nagyságát javasolt úgy beállítani, hogy ne essen le a fejről, amikor a munkás lehajol, de ne hagyjon nyomot a homlokon. A kialakítása lehetővé teszi, hogy a viselője védőszemüveget is használhasson. A védősisak többféle színben beszerezhető a munkavédelmi boltokból. Ha a vásárlást kényelmesebbé szeretné tenni, akkor válassza az online üzletek egyikét!

Címkék: