Alakformáló melltartó nemcsak nagymellűeknek

alakformáló melltartó

Egyes fehérnemű modellek igazi életmentővé válhatnak a nők életében. Az alakformáló melltartó elrejti az alak hibáit, kiemelve az előnyöket. Az aktív életmódot folytató lányoknak szükségük van az ilyen modellekre és ezeknek a szülés utáni időszakban is nagy hasznukat veszik a hölgyek. De mikor van még szükség erre a speciális fehérneműre? Ha egy nőnek természetesen buja mellei vannak és nem tudják megtartani az alakjukat, akkor az alakformáló melltartó jelenti a mentőövet.

A termékek gyártásához speciális szöveteket használnak és olyan egyedi szabást, ami lehetővé teszi, hogy a szebbik nem megszabaduljon a nagy mellekkel járó kellemetlenségektől. Ez a fehérnemű tökéletesen elfedi a mellbimbókat és javítja a mell formáját. A kialakításának köszönhetően csökken a hátra nehezedő terhelés, mivel a kosarak helyzete és alakja elosztja a súlyt, ami csökkentheti a gerincfájdalmat. A push-up hatású alakformáló melltartó javíthatja az alakot és akár egy mérettel megnövelheti a melleket anélkül, hogy kellemetlenséget okozna.

Szexi jelmez a fülledt és felejthetetlen estékhez

Szeret játszani? Úgy döntött, hogy beszerez egy szexi jelmez fajtát a szerepjátékhoz? Akkor a lehető legjobb helyen jár, nekünk ugyanis mindenünk megvan ehhez! A virtuális katalógusunk a legjobb női jelmez modelleket tartalmazza. Tudja már, hogy kinek a szerepében fog megjelenni a szeretett férfi előtt? Végzetes csábító? Talán egy szerény, de kacér lány? Bármilyen átalakulást véghez vihet az erotikus öltözeteinkkel, mert a tematikus készletek nálunk széles választékban kerülnek bemutatásra.

A szexi jelmezek stílusainak sokszínűsége felizgatja a partnert és segít növelni a viselőjének önbizalmát. A minőségi szövetek, a puha csipke, a feszülő fűzők és a hívogató vágások kivételes pillanatokat garantálnak. Az online katalógusunk az erotikus szerepjáték készletek gazdag választékát tartalmazza. Lehet ápolónő, rendőrnő vagy kihívó macskanő is. Ha pedig bármilyen nehézsége van a szexi jelmez kiválasztásában, vegye fel a kapcsolatot az online üzletünk tanácsadójával!