A kerékpár computer lehetséges típusai

kerékpár computer

Közkedvelt kikapcsolódási forma lett a kerékpáros kirándulás, túra. Bármekkora távot is kívánunk megtenni a biciklivel, elengedhetetlen, hogy a bicaj részét képezze egy kerékpár computer. A kerékpár computerek tárháza gyakorlatilag végtelen. Több gyártó is foglalkozik a termékkel.

Elképzelésünknek gyakorlatilag csak a pénztárcánk szabhat határt. Tudását tekintve az alapszinttől a professzionálisig mozognak a termékek, de a plusz funkciók mindig pénzbe is kerülnek. Ezeket a készülékeket, az elődjeikkel ellentétben, már nem csupán a sebesség mérésére lehet használni. Választott típustól függően elérhető a funkciók között a megtett távolság jelzése, napi megtett táv, átlagsebesség, hőmérsékletmérés, kalóriafogyasztás, pedál fordulatszám, GPS, pulzusmérő.

Majdnem minden márkából elérhető a digitális, illetve analóg kivitel, vezetékes vagy vezeték nélküli rendszer. A kerékpár computer vásárlása előtt tehát mindenképpen érdemes mérlegelnünk, hogy milyen gyakran lesznek használva a megvásárolni kívánt funkciók, mielőtt pénzt fektetnénk egy számunkra teljesen felesleges funkcióba.

Címkék: