A hajbeültetés folyamata elég időigényes

hajbeültetés folyamata

A türelem rózsát terem, tartja a közmondás, ami bizony sok esetben igaz. Sajnos az emberi időérzékelés eléggé relatív, ezt pedig egyszerű példával lehet szemléltetni.

Ha valaki jól érzi magát vagy valamilyen érdekes tevékenységet folytat, akkor hihetetlenül gyorsan telik az idő, ezzel szemben a hajbeültetés folyamata eléggé unalmas lehet. Noha ez az eljárás nem azért van, hogy valaki jól érezze magát a kezelés ideje alatt, hanem azért, hogy az ügyfél visszakapja a régi hajkoronáját. Ennek ellenére a HIMG dolgozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kedves páciens ne unatkozzon. A hajbeültetés folyamata eléggé hosszas, ezért az orvosok időnként szüneteket tartanak a reggeltől-estig tartó beavatkozás alatt, de ez még nem minden!

A vállalat minden szobájában egy kisebb multimédiás egység is fel van szerelve, hogy az ügyfél filmet nézhessen, amíg beültetik a kis hajszálakat. A hajbeültetés folyamata ezzel sokkal könnyebben átvészelhető és így még arról is elterelődhet a figyelem, hogy valaki a fejbőrrel babrál.