A fürdetőkrém az élet első napjaitól ajánlott

fürdetőkrém

A fürdés fontos etapja az újszülött gondozásának. Már az élet első napjaitól kezdve, a csecsemő bőre hajlamos a kipirosodásra és a kiütésre, ezért különös ápolásra van szüksége, ami védő hatással bír a nap folyamán.

A HerbArting gyengéd fürdetőkrém formájában járul hozzá a csecsemők bőrének védelméhez, ami nemcsak gyengéden tisztít, hanem nyugtat is, megszüntetve a kiszáradás és a hámlás valószínűségét, mivel a termék összetételébe csak természetes összetevők kerültek, vagyis teljesen mellőzi a szintetikus komponenseket.

A fürdetőkrém fő alkotóelemei hozzájárulnak a csecsemő hámrétegének megfelelő kialakulásához, lehetővé téve a számára, hogy önállóan is sikeresen megbirkózzon a külső környezet hatásaival. Ez a termék akár a napközbeni fürdetéshez is tökéletesen alkalmas, ami különösen fontos az év forró szakaszában.

Vásárolja meg az újszülötteknek készült fürdetőkrémet és ne féljen használni a baba születése után akár azonnal, mert a termékről az anyukák körében kialakult vélemények kizárólag pozitívak!

Címkék: