A 4 leghasznosabb kompresszor tartozék

Kompresszor rendelés

A levegő az a közeg, ami nélkül az ember nem tudna élni. Pontosabban szólva, a légkörben található oxigén az élet alapjául szolgáló gáz ebből a szempontból. Az iparban, de még a háztartásokban is egyre gyakrabban történik a sűrített levegő alkalmazása, ami természetesen nem egyedül csak oxigénből áll, hanem minden olyan komponensből, ami jelen van a környezetben. De miért van erre egyáltalán szükség? Azért, mert egy olyan munkára képes közegről van szó, amit okosan felhasználva, a saját dolgodat könnyítheted meg.

A gumiszerelők egyszerűen képtelenek boldogulni kompresszor nélkül, ami a fő munkaeszközük. A festés egyszerűbben megoldható ilyen módon, de még a takarításra is felhasználható a nagynyomású levegő. Ennek előállítása elméletben egyszerű, a gyakorlatban pedig azt az arra létrehozott berendezés oldja meg. A kompresszor begyűjti a kellő mennyiségű levegőt, majd sűríti és a megfelelő nyomás értékre hozva, koncentrált formában juttatja ki a célzott helyre.

A szivattyúkhoz hasonló módon működik. Itt is egy villanymotor látja el a fő szerepet, amit direkt hálózati árammal vagy akkumulátorról lehet meghajtani. Amint készen van a sűrített közeg, jöhet a felhasználása, amihez különféle tartozékok kellenek. Éppen ezért erre mindig figyelj kompresszor rendelésnél. A leggyakrabban a kifúvó vagy lefújó pisztolyra, megfelelő hosszúságú tömlőre, festékszóróra, illetve kerékfúvató csatlakozóra lehet igény. A különféle pneumatikus szerszámok már külön kategória, de ezek sem maradhatnak ki a sorból, amennyiben jelen van a berendezés.

A fontos kiegészítőket külön szettben is megrendelheted egyszerűen. Az Einhel például kínál minőségi termékeket, ráadásul kedvező áron. A márka felhozatalában pedig magas teljesítményű kompresszort is találsz, 8 bár nyomáskapacitással, 24 literes tartállyal, vagy kifejezetten kisebb, könnyen mozgatható akkumulátoros kivitelben. Ha nem áll távol tőled a barkácsolás és gyakran magad végzed a lakás körüli felújításokat, szereléseket, akkor gondoskodj róla, hogy könnyen megfelelhess a különféle kihívásoknak!