Multivitamin minden korosztálynak

multivitamin

Az egészséges szervezet működéséhez kiemelten fontos a helyes táplálkozás. Ez tavasszal és nyáron egyszerűbb, mivel a rengeteg zöldség és gyümölcs fogyasztása lehetővé teszi. A téli időszakban a multivitamin mint étrend-kiegészítő segít a hiány pótlásában.

A gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlott felkészíteni az immunrendszert, hogy tudjon megfelelően védekezni. A Niyodo termékcsalád széles választéka remek lehetőség erre. A kismamákra is odafigyelnek, akiknek nagyon fontos, hogy a terhesség idején megfelelő vitaminhoz jussanak. Ezek tartalmazzák azokat az ásványi anyagokat és nyomelemeket is, amire a táplálkozás mellett még szükség van. Ezen kívül, a gyerekeknek is elérhető különböző ízesítésű rágótabletták.

Nagyon komplex az All in One multivitamin 30 darabos tabletta, aminek összetevői tartalmazzák a napi szükségletet. A sportolók is kiválaszthatják a számukra optimális csomagot, ezzel a teljesítményüket jobbá teszik. Látogasson el az oldalra és válassza ki, ami Önnek a legmegfelelőbb!

Címkék: